Λίγα λόγια για μας

Φτιάξαμε τον “Ποδηλάτη” πριν από 10 περίπου χρόνια. Κίνητρο μας, η μεγάλη αγάπη για το ποδήλατο και τον θαυμαστό κόσμο του. Γι αυτό, νιώθουμε πια περήφανοι αφού έχουμε καταφέρει να φιλοξενούμε στο κατάστημα του Ηρακλείου και κατ’ επέκταση φυσικά στο διαδικτυακό μας κατάστημα μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ποδηλάτων παγκοσμίως, όπως την Scott, Cube, Pinarello, Canondale και φυσικά την κορυφαία “δική” μας, Ελληνική εταιρία, την IDEAL.
Επίσης, επιλέγουμε προσεκτικά τα αξεσουάρ μας, μετά από προσεκτική μελέτη της αγοράς αλλά και τη συνεχή αξιολόγηση της δικής σας γνώμης την οποία επιδιώκουμε πάντα να ακούμε και εκτιμούμε αφάνταστα.
Μεγάλο διαθέσιμο στοκ σε ανταλλακτικά, λάστιχα, ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ από Shimano, Schwalbe, Assos, Michelin, Cat EYE, Scott, Endura, Ritchey, Pro, Fox, Rockshox,  Brooks, Selle Italia,Giro, Bell, Answer, Elite, Mavic, Camelbak, Sigma, Formula και πολλές πολλές ακόμα εταιρίες βρίσκονται στη διάθεση σας στα καταστήματα μας! Τέλος αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, παρέχουμε υψηλό επίπεδο Service με μεγάλη εμπειρία και διαρκή ενημέρωση ώστε το ποδήλατο σας να είναι πάντα “υγιές” και να σας κάνει σας κάνει τη ζωή όσο το δυνατόν πιο έυκολη και όχι… ποδήλατο!

Με εκτίμηση

Δημήτρης Κωνσταντάκης

Google+Μοιραστείτε